Vandaag 1 september 2021 pak ik de draad weer eens op om de uitslagen te publiceren. Door Covid ( coronamaatregelen ) is
niet of soms in een klein groepje gezeild en werden de uitslagen in de whatts-app gedeeld. Ook de vakantie tijd maakte het deelnemers aantal variabel. De dagen worden snel korter, 's avonds snel donker dus in de loop van de maand september gaan we weer Dragonforce65 en/of Affinity op zaterdag zeilen en met de Micro Magic op de zondag.
Of het aan de waterkant weer "
van ouds wordt " is afwachten.
Misschien staan hier dan weer de uitslagen van het wekelijks zeilen met de Dragonforce65 en Micro Magic zeilen in Nieuwe Niedorp.
Hoe is er gezeild in en om Nieuwe Niedorp

Het zeilen met de Micro Magic in de wintermaanden op de zondagmorgen start 10:30 uur
en in de zomermaanden op de maandagavond start 19:30 uur

Het zeilen met de Dragonforce65 en Affinity in de wintermaanden op de zaterdagmiddag start 14:30 uur
en in de zomermaanden op de woensdagavond start 19:30

Uitslagen Dragonforce65 & Affinity zeilen

Dragonforce65 & Affinity zeilen op zaterdag 9 oktober aan de Westkade in WaarlandDeze keer met 5 deelnemers. De Affinity
Ned 18 is na een reparatie van Aert ook weer van de partij. Dus 3 x Dragongforce en 2 Affinity's .
Het was heerlijk aan de waterkant. Met een breede startlijn en een mooie baan zijn er 8 wedstrijdjes van 2 rondjes rond de boeien gezeild. Taco met de Ned 201 zeilde 4 x één en Aert Ned 28 en Bert met de Ned 240 verdeelden de andere 4 éérste plaatsen..
Taco gefeliciteerd met de dagwinst.

Uitslagen van het Micro Magic zeilen

Zondag 26 september 2021 aan de Westkade in Waarland
mm-zeilen op zondag 26 september 2021. Ook deze zondag hebben we aan de Westkade in Waarland gezeild. Voor het beetje wind wat er stond eigenlijke een te lange baan en 5 deelnemers aan de waterkant. Het was heerlijk aan de waterkant en op een moment moesten zelfs de jassen uit. Ook op het water was het deze laatste zomerdag druk met pleziervaart en dus voor ons veel golven. het modelzeilen gaat Frank Ned 38 steeds beter af en zeilde vandaag 2 x een derde plaats. Eric Ned 2186 zeilde de meeste eerste plaatsen en mocht als dagwinnaar naar huis..
De uitslagen geregistreerd met de Afleet app door Lyda, bewerkt en gepubliseerd door de webmaster
Copyright (c) 2021 BertOlie I Webinfo I Hosting by Vimmex I Frontpage: RocketCake 3.2